Mindent a Face termékekről

 1. Meséljen nekünk a FACE-ról

A FACE tanúsított termékek gyártója tartós sminkhez, tetováláshoz és microbladinghez. Az arcmárka saját termékcsaládja több mint 25 féle terméket, valamint 33 egyedi árnyalatú pigmentet tartalmaz szemöldök, szemhéj és ajak sminkhez.

A FACE pedig egy 46 szakemberből álló csapat, akik szerelmesek a munkájukba.

2019-ben a cég ISO tanúsítványt kapott, amely igazolja a gyártás és a szakemberek képzettségi szintjének nemzetközi szabványoknak való megfelelését.

 1. A FACE egy orosz márka? Ki gyárta FACE pigmenteket és mióta?

A FACE egy orosz márka, prémium pigmentek és tartós sminktermékek gyártója. 2019 októbere óta a piacon. A termelés és a központi iroda Krasznodar városában található.

A FACE pigmentek fejlesztése 2016-ban kezdődött, amikor elkezdtek gyártásba kerülni a pigmentek szerződéses gyártására szolgáló alkalmazások. Vegyészekből és technológusokból álló csapat több éven át fejlesztett, tesztelt és tökéletesített különféle formulákat, klinikai és laboratóriumi vizsgálatokat végzett. Az összes tanúsítvány és biztonsági adatlap kézhezvétele után a termékek piacra kerültek.

Termékeink összetételét több éve fejleszti egy olyan szakembergárda, akik már nagy tapasztalattal rendelkeznek a kozmetikai termékek gyártásában és létrehozásában. Ezeket a kompozíciókat szakemberek fejlesztették ki a kémiai, szín- és gyártástechnológiai ismereteik, valamint a különböző kompozíciók bőrben való viselkedésének ismerete alapján.

A FACE pigmentek rendelkeznek tanúsítvánnyal?

A FACE pigmentek a klinikai kutatás és a laboratóriumi tesztelés minden szakaszán átestek, termékeink biztonságossága dokumentált. A pigmentek megfelelnek a GOST követelményeinek, rendelkeznek a szükséges nyilatkozatokkal és biztonsági adatlapokkal. 2019-ben a cég ISO tanúsítványt kapott, amely igazolja a gyártás és a szakemberek képzettségi szintjének nemzetközi szabványoknak való megfelelését.

Mi a pigmentek összetétele?

A FACE márka két különböző összetételű pigmentsort tartalmaz: az alapvonalat és az organikus szerelem vonalat.

 Mindkét vonal hibrid összetételű: szervetlen és szerves pigmenteket egyaránt tartalmaz. A vonalak közötti különbség csak a színezékek arányában van.

 • Az alapvonal egy szervetlen (ásványi) alapú hibrid. Vagyis a pigmentekben kétféle színezék található, de az összetétel nagy része ásványi anyag.
 • Az organikus szerelem vonal egy bio alapú hibrid, a kompozíciókban a szerves pigmentek dominálnak.


Hol találom a pigmentek összetételét?

A pigmentek összetétele fel van írva a címkére, vagy a gyártó honlapján is megtalálhatja az összetételeket.

Mi a pigment folyékony alapja?

A pigment folyékony alapja: glicerin, víz, alkohol és varázsmogyoró kivonat. Az FACE pigmentek glicerin, víz-alkohol alapúak.

Milyen a pigmentek konzisztenciája?

A FACE pigmentek átlagos állagúak, a glicerin, víz és alkohol optimális arányának köszönhetően. Sokoldalú, használatra kész. Ha módosítani szeretné a pigment állagát, használjon sűrítőt vagy hígítót. De ne feledje, hogy hígító vagy sűrítő hozzáadásával csökkenti a színezőanyag koncentrációját.


Mi a különbség az organikus szerelem vonal és az alapvonal között?

Először is beszéljünk a pigmentek száraz összetevőjéről, és nézzük meg, mi a különbség a szerves és szervetlen (ásványi) színezékek között. 

A szerves maga nagyon világos és telített. Amikor szerves anyagokkal dolgozunk, minimális mennyiségű száraz porra lesz szükségünk egy bizonyos térfogatú folyadék színezéséhez, mivel a szerves anyagok vízben oldódó festékek. Ezért a szerves pigmentek könnyen és gyorsan berepülnek a bőrbe, és hosszú ideig ott maradnak.

Az ásványi (szervetlen) színezékekkel minden némileg más. Sokkal több száraz szervetlen porra lesz szükségünk azonos térfogatú folyadék színezéséhez. Mivel az ásványi anyagok nem oldódnak fel teljesen a folyadékban. Ennek megfelelően a tiszta ásványi anyagok nehezebben illeszthetők be a bőrbe, ugyanakkor gyorsan távoznak a bőrből.

A FACE termékcsaládban nincsenek tiszta ásványi anyagok vagy tiszta szerves anyagok. Minden pigmentünk hibrid, a vonalak közötti különbség csak a szerves és ásványi festékek arányában van. 

Megtaláltuk az optimális színezékegyensúlyt, mellyel a mester optimálisan formázhat, jó gyógyulási maradékot kap, színváltozás nélkül.

Az alapvonal 

Szervetlen (ásványi) alapú hibrid. Vagyis a pigmentekben kétféle színezék található, de az összetétel nagy része ásványi anyag. Az alapvonal gyorsabban lerakódik, mint a tiszta ásvány, így 50-60%-os maradékot ad. Idővel a bőr pigmentjei egyenletesen világosodnak, anélkül, hogy megváltoztatnák az árnyalatot.

Javasoljuk az alapvonal lefektetését rövid, szoros mozdulatokkal, nagy, 70-80%-os átfedéssel. Helyezze az ütéseket egymáshoz közel, és hajtson végre többször. Az ásványi bázisnak köszönhetően a pigmentek közepes maradékot adnak. Ezért a korrekció során meglehetősen könnyű a munkát az ideálisra hozni.

Az organikus szerelem vonal 

Bio alapú hibrid, a kompozíciókban a szerves pigmentek dominálnak. Ezek a pigmentek nagyon gyorsan berepülnek a bőrbe, és nagy maradékanyagot adnak.

Organikus szerelem fektetésekor javasoljuk, hogy hosszú, széles mozdulatokkal fektessenek, és kellő levegővel dolgozzanak. Az organikus anyagok 70-90%-os maradékanyaggal gyógyulnak, ezért jobb, ha a lehető legkevesebb kezelést végezzük, és elkerüljük az ödémát.

A kezdőknek azt tanácsoljuk, hogy az alapvonalat részesítsék előnyben, mivel ezek a pigmentek "megbocsátják a hibákat". Ha hirtelen a mester hibát követett el, vagy rossz árnyalatot választott, akkor könnyebb lesz kijavítani vagy javítani. Az organikus szerelem vonalat tapasztalt kézműveseknek ajánljuk. Azoknak, akik tudnak szerves anyagokkal dolgozni, és bíznak tökéletes technikájukban. Mert az organikus szerelem által elkövetett hiba kijavítása a hibrid alapjait tekintve sokkal nehezebb lesz.


Mi a teendő, ha a pigment besűrűsödik?

Ha a pigment besűrűsödött, hígítóval állíthatja be a konzisztenciát. A hígítószer összetétele megegyezik a pigment folyékony bázisának összetételével.

A pigment nem préselődik ki az injekciós üvegből, mit tegyek?

Mivel a pigmentpalacknak ​​keskeny orra van, valószínű, hogy eltömődhet. Ebben az esetben vegyen egy tűt, és óvatosan szúrja meg az orrát.

Lehetséges-e különböző pigmentsorokat egymással keverni?

Természetesen különböző vonalakból is keverhetünk pigmenteket, hiszen a pigmentek folyékony bázisa azonos. Ezt megteheti keverőedényben, vagy közvetlenül a telepítéskor, rétegesen dolgozva. Semmi különbség.

A FACE pigmentek keverhetők más gyártók pigmentjeivel?

Különböző gyártóktól származó pigmentek keverését nem javasoljuk, mivel a pigmentek folyékony alapja eltérő lehet. A különböző márkájú pigmentekben lévő segédanyagok és felületaktív anyagok reakcióba léphetnek. Nem ismerjük a pontos összetételt, és nem tudjuk garantálni a kompatibilitást.

Mennyi a pigment fogyasztás? Hány eljárás elegendő egy üveghez?

Egy kis 6 ml-es üveg átlagosan 9-13, egy nagy 12 ml-es 18-26 eljáráshoz elegendő. 

Fontos: a pigmentfogyasztás sok tényezőtől függ. Például a forrás minősége, a passzok száma, fektetési technikák stb. Emiatt a pigmentfogyasztás az Ön konkrét esetben eltérő lehet, átlagos adatokat adunk meg.

Mennyi a pigmentek eltarthatósági ideje?

A pigment eltarthatósága a gyártástól számított 24 hónap, felbontás után 12 hónap

A pigmentek tanúsítottak?

A pigmentek rendelkeznek minden szükséges tanúsítvánnyal, nyilatkozattal és biztonsági adatlappal. A dokumentáció megtalálható a gyártó honlapján.

Hogyan távolítják el őket?

A lézer egyenletesen, inverzió nélkül távolítja el a szemöldökpigmenteket, enyhe meleg árnyalaton keresztül. 

Javasoljuk, hogy az ajakpigmenteket kémiai eltávolítóval távolítsa el, hogy elkerülje a színváltozást.

Kell-e korrektort adnom a pigmentekhez?

Az FACE pigmentekhez nincs szükség korrektorok hozzáadására, minden árnyalat előre kiegyensúlyozott.


Szemöldök színekről

Mi a FACE szemöldökpigmentek összetétele?

Az alappaletta FACE szemöldökpigmentjei szervetlen alapú hibridek. Szerves és szervetlen színezékeket egyaránt tartalmaznak. De az ásványok dominálnak.

Hogyan gyógyulnak a pigmentek, fakulnak-e fakóvá?

Megfelelő formázással és jól megválasztott árnyalattal a pigmentek a maradék 50-60%-kal gyógyulnak. A hibrid összetételnek köszönhetően a pigmentek idővel egyenletesen kerülnek ki a bőrből anélkül, hogy nemkívánatos árnyalatokba kerülnének. Ne adjon színinverziót a lézeren. Egyenletesen lép ki a bőrből, lassan világosodik. Kb. 1-1,5 év alatt szinte nullára mennek.

Hogyan távolítják el őket lézerrel?

A hibrid összetételnek és a szerves és ásványi anyagok optimális arányának köszönhetően a szemöldökpigmentek színváltás nélkül, enyhe meleg árnyalaton keresztül távolíthatók el, egyenletesen világosodnak.

Kell-e korrektorokat hozzáadnom?

A pigmentek előre kiegyensúlyozottak, és nem igényelnek korrektorokat. Az árnyalat hőmérsékletének szabályozásához javasoljuk, hogy a szemöldök paletta árnyalatait keverje össze egymással. Ha az ügyfél nagyon hideg bőrű, akkor a keverékhez Brick Concealer-t is adhat.

A szemöldök pigmentek alkalmasak elfedésre?

A FACE Brow Pigments világos színminősítésre és a világos maradványok elfedésére alkalmas. Közepes egyenlegek fedezésére javasoljuk a tiszta korrektorok használatát, és sűrű egyenlegű kliensek eltávolítását.

A legnépszerűbb szemöldökpigmentek?

A paletta legnépszerűbb árnyalatai a dió, a fahéj és a mokka. A dió zöld alapon semleges alap, a fahéj piros alapon melegbarna, a mokka zöld alapon sötétbarna.

Ezzel a 3 árnyalattal a tarsolyodban szinte minden igényhez alkalmazkodhatsz az árnyalatok egymással való keverésével. Használjon diót és mokkát alapként, fahéjjal pedig felmelegítse a keveréket, ha hideg bőrön dolgozik. A tiszta fahéj használható vörös hajú ügyfelek számára.

Milyen árnyalatok alkalmasak meleg bőrre?

A színezés szabályai szerint a meleg bőrtónust hideg árnyalattal semlegesíthetjük és tökéletes barnát kaphatunk. Ennek megfelelően, ha a kliens bőre meleg, akkor hideg alapon árnyalatokra van szükségünk. A FACE palettán ezek a dió (zöld alap), a mokka (zöld alap) és az eszpresszó (annak ellenére, hogy az alap piros) a legtisztább formában használhatod a diót, a mokkát vagy az eszpresszót. Semleges bőrre a dió vagy a mokka tiszta formában is fektethető.

Milyen árnyalatok alkalmasak hideg bőrre?

A színszabályok szerint meleg árnyalattal semlegesíthetjük a bőr hideg aláfestését és tökéletes barnát kaphatunk. Itt a helyzet valamivel bonyolultabb, mint meleg bőrrel. A meleg árnyalatot nem kell a legtisztább formában vennünk, melegíthetjük keverékünket. Azt tanácsoljuk, hogy a keverék alapárnyalatát válassza ki, az ügyfél hajának természetes árnyalatától kezdve, majd melegítse fel fahéjjal. Használhat diót, fahéjat vagy mokkát

Hogyan kell felvinni a szemöldök pigmenteket?

A szemöldökpigmentek szervetlen alapú hibridek. Ezért a pigmenteket szorosan, rövid mozdulatokkal, egymáshoz közel kell elhelyezni, nagy átfedéssel - 70-80%. Optimális 2-3 menet.

Mennyi ideig maradnak a pigmentek a bőrben?

A szervetlen bázis miatt a pigmentek 1-1,5 év alatt szinte nullára mennek. Nem mennek át nem kívánt árnyalatokba, idővel egyenletesen világosodnak.

Hozzáadhatok szemhéjfestéket a szemöldök pigmentjeimhez, hogy sötétebbé tegyem őket?

Nem javasoljuk, hogy szemhéjpúdert adjon a szemöldök pigmentekhez, mivel a fő festéke fekete. Tiszta formájában idővel szürkéssé válik, és sokáig a bőrben marad. Ezért nem javasoljuk a szemöldök és a szemhéj árnyalatainak keverését, amikor a szemöldökön dolgozik. A sötétítéshez jobb az Espresso használata - a legsötétebb, leghidegebb barna a FACE palettáján.

Lehetséges szemöldök árnyalatokkal dolgozni a szemhéjakon?

A szemöldök árnyalatai a szemhéjakra dolgozhatók fel, hogy természetes és finom árnyékolást hozzanak létre.

A pigmentek alkalmasak microblading-re?

A FACE szemöldökpigmentek manuális technikákhoz alkalmasak. A pigmentek közepes konzisztenciájúak és használatra készek, de ha a vastagabb pigmenteket részesíti előnyben, javasoljuk sűrítő használatát.


Ajkak. Alap paletta


Milyen összetételűek az alapvető FACE palettáról származó ajakpigmentek?

Az alappaletta FACE ajakpigmentjei szervetlen alapú hibridek. Szerves és szervetlen színezékeket egyaránt tartalmaznak. De az ásványok dominálnak.

Hogyan távolítják el?

Javasoljuk, hogy az ajakpigmenteket kémiai eltávolítóval távolítsa el, hogy elkerülje a színváltozást.

A pigmentek alkalmasak átfestésre?

A készítményben lévő titán-dioxid jelenléte miatt a pigmentek meglehetősen átlátszatlanok. Minél világosabb az árnyalat, annál több titán-dioxidot tartalmaz. A nude pigmentek tökéletesen megbirkóznak a természetes ajakkontúr hiányával, a fordyce szemcsékkel és más bőrhibákkal. A meleg árnyalatok, mint a sárgabarack és a butterscotch, alkalmasak a hideg ajkak világos színének korrekciójára.

Az ajakpaletta legnépszerűbb árnyalatai?

A legnépszerűbb meztelen árnyalatok: karamell, pirosító, sörbet, lila, karamellás

A legnépszerűbb élénk árnyalatok: cseresznye, eper, málna, chili, detroit

Ha kezdő vagy, és egy sokoldalú készletet szeretnél összeállítani magadnak, akkor a következő készletet ajánljuk:

 • A karamell egy meztelen fedőalap. Hasonló a természetes ajakszínhez
 • Pirosító - semleges, világos rózsaszín nude
 • Lila - menő akt alap
 • Butterscotch - meleg átlátszatlan barna-rózsaszín alap
 • Eper - élénk rózsaszín meztelen
 • Cseresznye - a FACE paletta legkeresettebb boros-bordó árnyalata, gyógyulva mély, hideg bogyós árnyalatot ad

Lehetséges-e az alapvonalból származó pigmenteket keverni az organikus szerelmi vonallal?

Természetesen a különböző vonalakból származó FACE pigmentek keverhetők, mivel azonos folyékony bázisúak. De ne feledje, hogy a különböző vonalak különböző maradékot és eltérő színintenzitást adnak. Ha meztelen egységes színezést szeretne kapni, vegye az alapvonalat a legtisztább formájában. Ha valami fényesebbre, de egyben átlátszatlanra van szükséged, vedd az alapvonal pigmentjét a mix alapjául és adj hozzá Organic love-t. Ha élénk tonizálásra van szüksége - használja a szerves szerelmi vonalat a legtisztább formájában.

Ha még kezdő vagy, vagy még csak most ismerkedsz az organikus szerelem vonallal, akkor azt tanácsoljuk, hogy az első néhány eljárásnál vegyes vonalakat használj a tiszta Organic love helyett. Így simán újraépítheti a technikát és megértheti a szín intenzitását.

Hogyan kell felvinni az ajakpigmenteket az alapvonaltól kezdve?

A kiindulási ajakpigmentek szervetlen alapú hibridek. Ezért a pigmenteket szorosan, rövid mozdulatokkal, egymáshoz közel kell elhelyezni, nagy átfedéssel - 70-80%. Optimális 2-3 menet.

Hogyan határozzuk meg a pigment hőmérsékletét?

Minden árnyalat három csoportra osztható: hideg, semleges és meleg. Minden pigment tartalmaz egy színsémával ellátott utasítást, ahol láthatja, hogy az árnyalat melyik csoportba tartozik.

Mennyi ideig maradnak a pigmentek a bőrben?

Az ásványi bázisnak köszönhetően a pigmentek egyenletesen világítanak és 1-1,5 év alatt szinte nullára hagyják a bőrt.

Ajkak. szerves szerelem


Mi a szerves szerelmi pigmentek összetétele?

Az organikus love vonal FACE ajakpigmentjei organikus alapú hibridek. Szerves és szervetlen színezékeket egyaránt tartalmaznak. De dominál a szerves anyagok összetételében.

Hogyan távolítják el?

Javasoljuk, hogy az ajakpigmenteket kémiai eltávolítóval távolítsa el, hogy elkerülje a színváltozást.

A pigmentek alkalmasak átfestésre?

Az organikus szerelmi pigmentek alkalmasak rátétekre és színkorrekciókra. De mindenekelőtt értékelnie kell a forrást: a szín sűrűségét, egyenletességét, a hang telítettségét és magát az árnyalatot. Ha a kliensnek nyilvánvaló bemélyedései vannak, a pigment nagyon szorosan össze van csomagolva, a színezés egyenetlen stb., akkor célszerű eltávolításra küldeni a klienst. Javasoljuk, hogy távolítsa el eltávolítóval, hogy elkerülje a színváltozást.

Az organikus szerelem ajak paletta legnépszerűbb árnyalatai?

Az organikus szerelem paletta legnépszerűbb árnyalatai a Jolie, a Jennifer és a Megan.

Az alappalettához keverhetők az organikus szerelmi pigmentek?

Természetesen a különböző vonalakból származó FACE pigmentek keverhetők, mivel azonos folyékony bázisúak. De ne feledje, hogy a különböző vonalak különböző maradékot és eltérő színintenzitást adnak. Ha meztelen egységes színezést szeretne kapni, vegye az alapvonalat a legtisztább formájában. Ha valami fényesebbre, de egyben átlátszatlanra van szükséged, vedd az alapvonal pigmentjét a mix alapjául és adj hozzá Organic love-t. Ha élénk tonizálásra van szüksége - használja a szerves szerelmi vonalat a legtisztább formájában.

Ha még kezdő vagy, vagy még csak most ismerkedsz az organikus szerelem vonallal, akkor azt tanácsoljuk, hogy az első néhány eljárásnál vegyes vonalakat használj a tiszta Organic love helyett. Így simán újraépítheti a technikát és megértheti a szín intenzitását.

Hogyan kell felvinni az organikus szerelmi ajak pigmenteket?

Szerves alapú hibridek. Ezért azt javasoljuk, hogy a pigmenteket a lehető legszellősebben, hosszú söprő mozdulatokkal, minimális átfedéssel helyezze el. Optimális, ha 1-1,5 lépést végez, és kerüli az ödémát.

Hogyan határozzuk meg a pigment hőmérsékletét?

Minden árnyalat három csoportra osztható: hideg, semleges és meleg. Minden pigment tartalmaz egy színsémával ellátott utasítást, ahol láthatja, hogy az árnyalat melyik csoportba tartozik.

A szerves szerelmi pigmentek tartalmaznak titán-dioxidot?

Az organikus szerelmi vonalban a titán-dioxid tartalma minimális, egyes árnyalatokban egyszerűen hiányzik. Ennek köszönhetően tompított, telített, trendi árnyalatokat kaptunk.

Mennyi ideig maradnak a pigmentek a bőrben?

A pigment elhasználódási ideje a test egyéni jellemzőitől, a formázási technikától, a színsűrűségtől stb. Megfelelő levegőformázással a pigment 1,5-2 évig marad a bőrben.

Kezdő vagyok, megfelelne nekem az organikus szerelmi vonal?

Ha csak most kezdi a tartós smink útját, javasoljuk, hogy a pigmentek alapsorát használja munkája során, mivel a szerves anyagokkal valamivel nehezebb dolgozni. Gyorsan berepül a bőrbe és sokáig ott is marad, "hiba" esetén nehezebb lesz kijavítani, mint az alapvonallal dolgozva.

Természetesen minden mester esete egyéni. Az organikus szerelmi vonallal való munka során a legfontosabb a fektetési szabályok betartása: igyekezzünk minél szellősebben, hosszú, seprő mozdulatokkal, minimális átfedéssel dolgozni. Végezzen 1-1,5 lépést, és kerülje a duzzanatot. Ha még csak most ismerkedsz az organikus szerelem vonallal, akkor azt tanácsoljuk, hogy az első néhány eljárásnál használj vonalkeveréket a tiszta Organic love helyett, vagy keverd a pigmentet hígítóval. Így simán újraépítheti a technikát és megértheti a szín intenzitását.

Szemhéjak


Miben különböznek a szemhéjpúder árnyalatok?

A FACE szemhéjfesték palettájában csak két pigment található - a Coal és a Space. Nincs szükség meleg korrektorok hozzáadására.

A Space/Cosmos egy élénk, sokoldalú fekete árnyalat. Alkalmas mind a fényes szempillatő sűrítés, mind a tiszta grafikus kontúr vonal létrehozására. 

A Szén fekete/Coal átlátszóbb lágy fekete színű. Ideális légies és finom árnyékolás létrehozásához.

A szemhéjfestékeket fel kell melegíteni?

Mindkét szem pigment előre melegített, így nincs szükség meleg korrektorok hozzáadására.

Hogyan gyógyulnak a szemhéjfestékek?

A szemhéjfesték árnyalatai természetes feketével gyógyulnak anélkül, hogy hideg színűvé változnának. A Cosmos telítettebb feketével gyógyul, a Coal pedig lágyabban és átlátszóbban.

Hozzáadhatok Cosmos vagy Space-t a szemöldökárnyalatomhoz, amikor a szemöldökömön dolgozom?

Nem javasoljuk, hogy szemhéjpúdert adjon a szemöldök pigmentekhez, mivel a Cosmos és Space fő festéke fekete. Tiszta formájában idővel szürkéssé válik, és sokáig a bőrben marad. Ezért nem javasoljuk a szemöldök és a szemhéj árnyalatainak keverését, amikor a szemöldökön dolgozik. A sötétítéshez jobb az Espresso használata - a legsötétebb, leghidegebb barna a FACE palettáján.

Hogyan alkalmazzák a szemhéjfestékeket?

A szemhéjpúderek könnyen felvihetők és gyorsan beleolvadnak a bőrbe.

JavítókHogyan kell használni az FACE korrektorokat?

A korrektorok használatának sémája:

Fontos: akkor használjon korrektorokat, ha könnyű maradványokkal dolgozik. Ha sűrű színt lát, jobb, ha először elküldi a klienst lézeres eltávolításra, hogy halványítsa a pigmentet. Helyet kell teremtenie a bőrben az új pigmentnek!

Tégla: Alkalmas hideg maradványokhoz, például szürkéhez vagy kékeshez.

Olajbogyó:. Alkalmas meleg árnyalatok korrigálására: vörös, lazac és narancssárga szemöldök.

Mustár: Alkalmas lila maradványok fedésére, sötétbarna szemöldök világosítóként is használható.

Hogyan dolgozz korrektorként?

Számos lehetőség van a korrektorral való együttműködésre. Először is fel kell mérnie a helyzet összetettségét.

 • Ha az ügyfélnek nagyon könnyű egyensúlya van, akkor lehet rétegesen dolgozni. Fektesse le a szükséges korrektort az első lépésben, majd dolgozzon a fő színnel.
 • Ha a helyzet nehéz, akkor azt javasoljuk, hogy az első eljárás során dolgozzon a szükséges korrektorral, és hagyja, hogy a kliens meggyógyuljon. Mivel a fő palettánk alapjául szolgáló korrektorok tompított színeit használjuk, így az első eljárás után megfelelő természetes eredményt láthatunk. Ha Ön vagy az ügyfél nem elégedett a kapott árnyalattal, módosíthatja a fő színt a korrekció tetején.
 • Ha az ügyfél nagyon hideg bőrű, akkor a keverékhez Brick Concealer-t is adhat

Javasoljuk a korrektorok lerakását az alappalettával megegyező módon: szorosan, rövid mozdulatokkal, nagy átfedéssel.

Kell-e korrektort hozzáadnom, ha szemöldökkel dolgozik?

A pigmentek előre kiegyensúlyozottak, és nem igényelnek korrektorokat. Az árnyalat hőmérsékletének szabályozásához javasoljuk, hogy a szemöldök paletta árnyalatait keverje össze egymással. Ha az ügyfél nagyon hideg bőrű, akkor a keverékhez Brick Concealer-t is adhat.


Zöld szappan koncentrátum


Mi az a koncentrátum?

A zöld antibakteriális szappan koncentrátum biztonságos és hatékony bőrfertőtlenítő és -tisztító. Elpusztítja a baktériumok akár 99%-át, védelmet nyújt a fertőző mikroorganizmusok ellen, és könnyen eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket és a pigment maradványokat.

Eltávolítja a sérült bőr bőrpírját és duzzanatát.

Tiszta és hígított formában is használható fertőtlenítő tisztításra, beleértve a tartós sminkelés alatt és után is.

1:10 arányban vízzel hígítva, habosítószeres palackokban újrafelhasználható.

Hogyan kell használni?

Javasoljuk, hogy a koncentrátumot vízzel 1:10 arányban hígítsa vékony kifolyós palackban vagy habosítószeres palackban. Használhat egy üveg FACE antibakteriális habszappant. Az eljárás során vigye fel a habot vagy oldatot egy vattakorongra, törlőkendőre vagy papírtörlőre, és törölje le a bőrt, hogy eltávolítsa a felesleges pigmentet. Az eljárás után ugyanezt megismételheti a bőr teljes tisztításához.

A szappan minden területre alkalmas?

Igen, a koncentrátum oldatot bármilyen területen használhatja. Ha az ügyfélnek nagyon érzékeny, vékony bőre van, vagy ha a szemhéjon dolgozik, akkor teafa kivonatú hab használatát javasoljuk.

Mekkora a koncentrátum térfogata?

Koncentrátum térfogata - 250 ml

Antibakteriális habszappan (zöld)

Mi az az antibakteriális habszappan?

Az antibakteriális habszappan univerzális gyógymód a bőr tisztítására a tartós smink során és után. Zöld szappan oldat egy kényelmes palackban habosító szerrel. Megtisztítja a bőr pigmentjét az eljárás alatt és után, fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, enyhíti a sérült bőr duzzanatát és kipirosodását.

A zöld antibakteriális hab normál, kombinált és zsíros bőrre alkalmas, jó gyógyulást biztosít, és nem okoz allergiás reakciókat és irritációt (kivéve az összetevők egyéni intoleranciáját).

Hogyan kell használni a habot?

Az eljárás során vigyen fel habot egy vattakorongra, szalvétára vagy papírtörlőre, és törölje le a bőrt. A habot közvetlenül a bőrre is felviheti, és a felesleges pigmenttel letörölheti a habot.

A bőr teljes tisztításához az eljárás után vigye fel a habot a tartós smink területére, és hagyja hatni 30 másodpercig. A hab szerkezetéből adódóan mintegy "kihúzza" a bőrbe eldugult pigmentfelesleget.

Minden területre alkalmas a hab?

Igen, bármilyen területen használhat antibakteriális habszappant. Ha az ügyfélnek nagyon érzékeny, vékony bőre van, vagy a szemhéjon dolgozik, teafahab használatát javasoljuk.

Mekkora a hab térfogata?

Antibakteriális szappanhab térfogata - 150 ml

Antibakteriális habszappan teafa kivonattal


Mi az a teafa antibakteriális habszappan?

Az antibakteriális habszappan teafa kivonattal univerzális gyógymód a bőr tisztítására a tartós sminkelés alatt és után. Zöld szappan oldat egy kényelmes palackban habosító szerrel. Megtisztítja a bőr pigmentjét az eljárás alatt és után, fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, enyhíti a sérült bőr duzzanatát és kipirosodását.

A fehér antibakteriális hab teafa kivonattal univerzális és bármilyen bőrtípusra alkalmas. De ez inkább a száraz és érzékeny bőrű ügyfelek számára lesz releváns. Az optimális összetétel, amely nem szárítja túl a bőrt, lágyabb, mint a klasszikus antibakteriális hab. Szemhéj munkára is alkalmas. A teafa kivonat a herpesz további megelőzése, amely nagyban megkönnyíti a gyógyulási folyamatot és megakadályozza a kiütések megjelenését.

Hogyan kell használni a habot?

Az eljárás során vigyen fel habot egy vattakorongra, szalvétára vagy papírtörlőre, és törölje le a bőrt. A habot közvetlenül a bőrre is felviheti, és a felesleges pigmenttel letörölheti a habot.

A bőr teljes tisztításához az eljárás után vigye fel a habot a tartós smink területére, és hagyja hatni 30 másodpercig. A hab szerkezetéből adódóan mintegy "kihúzza" a bőrbe eldugult pigmentfelesleget.

Minden területre alkalmas a hab?

Igen, bármilyen területen használhat teafa antibakteriális habot. De ez a hab különösen releváns lesz, ha életkorral összefüggő, érzékeny, vékony és száraz bőrrel, valamint a szemhéjakon dolgozik. Ennek a habnak az összetétele lágyabb és gyengédebb, a teafakivonat pedig a herpesz további megelőzése.

Mekkora a hab térfogata?

Antibakteriális szappanhab térfogata - 150 ml

Hűsítő krém / ICEcream

Hűsítő krém A ICECREAM elsődleges hűtésre szolgáló krém. Enyhe érzéstelenítő, amely nem barnítja a bőrt. Krémes állagának köszönhetően nem terjed szét a bőr felszínén, és kényelmesen használható minden területen, beleértve a szemhéjakat is.

Az eljárás előtt kizárólag ép bőrre alkalmazzák.

Hogyan kell használni?

Alkalmazási mód:

1. lépés: Vigyen fel krémet a száraz, megtisztított bőrre

2. lépés: Fedjük le okkluzív kötéssel (fóliával)

3. lépés: Várjon 10-15 percet, amíg az ajkakon és a szemöldökén dolgozik. Amikor az eljárást a szemhéjon végzi, vigye fel az alapozót 7 percig anélkül, hogy fóliával fedné.

4. lépés: Távolítsa el a maradék krémet, és kezdje el a munkát.

Fontos! A belső szemzugtól 3-4 mm-re, a szempilla növekedési zónájától pedig 1-2 mm-re húzódjon vissza. Kerülje a szem nyálkahártyájával való érintkezést.

Mekkora a  térfogata?

Térfogat - 33 ml

Hány százalékos a hatóanyagok aránya?

lidokain - 5,6%

Fóliával le kell fedni?

Igen, az alapozó bőrre való felhordása után fedje le okkluzív kötszerrel (ételpakolás). Várjon 10-15 percet, amikor az ajkakon és a szemöldökön dolgozik. Amikor az eljárást a szemhéjon végzi, vigye fel az alapozót 7 percig anélkül, hogy fóliával fedné

Használható-e  szemhéjon?

Igen tudsz. Fontos! A belső szemzugtól 3-4 mm-re, a szempilla növekedési zónájától pedig 1-2 mm-re húzódjon vissza. Kerülje a szem nyálkahártyájával való érintkezést.

A ICE CREAM hűtőkrém tanúsítvánnyal rendelkezik?

Igen, a ICECREAM rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal. A dokumentumokat megtalálja a gyártó hivatalos honlapján face-company.com.

Hűsítő gél ICE GEL

Mi az ICE GEL hűtőzselé?

Az ICEGEL hűtőgél egy másodlagos hűtőgél. A FACE fogyóeszközök bestsellerje. Tökéletesen enyhíti a fájdalmat, fehéríti, miközben nem duplikálja a bőrt. Ezért nem nehezíti meg a mester munkáját. Szinte azonnal működik. Minden területen használható.

Vigye fel a sérült bőrre.

Hogyan kell használni az ICE GEL hűtőgélt?

Alkalmazási mód:

A sérült bőrre alkalmazzák, és gyorsabban, mélyebben hat. Az idő elegendő lesz, ha látja, hogy a pigment kifejlődött, és megjelenik az adrenalin hatása által okozott jellegzetes fehéredés.

Általános szabály, hogy ez:

- 2-4 perc a szemhéjon (film nélkül);

- legfeljebb 5 percig a szemöldök és az ajkak területén (fóliával letakarható).

Mekkora az ICE GEL térfogata?

Térfogat - 33 ml.

Mennyi a hatóanyagok százalékos aránya az ICE GEL-ben?

Lidokain - 4%, tetrakain - 2%, 0,2% - epinefrin

Fóliával le kell fedni az ICE GEL-t?

Az ICEGEL filmmel vagy anélkül is felvihető. A szemhéjon végzett munka során ne takarja le fóliával!

Használható a szemhéjon?

Az ICEGEL a szemhéjakra finoman, mikrokefével felhordva használható anélkül, hogy a nyálkahártyába kerülne. A készítményben található epinefrinnek köszönhetően az ICE GEL nem gyakorol nyomást a szemgolyóra.

Mi a teendő, ha az ICE GEL színe megváltozott?

A JÉGZSEL nem megfelelően tárolva idővel megváltoztathatja a színét. Az elszíneződést közvetlen napsugárzás vagy túl magas/alacsony tárolási hőmérséklet okozhatja. Mindenesetre a színváltozás nem kritikus, mivel nem befolyásolja az ICEGEL alapvető tulajdonságait és hatékonyságát a bőrrel való munka során.

Fotóolaj SHINE FACE

Mi az a fotóolaj?

A SHINEFACE fotóolaj fényes részecskéket tartalmazó olaj utókezelési fényképekhez. A FACE által kifejlesztett egyedülálló termék. Az olaj segít sugárzó hatást elérni az ajkakon, és tökéletes kiemelést nyújt. A készítményben található hasznos olajok elősegítik a gyógyulást és felgyorsítják a regenerációt. Ha az eljárást követően olajat viszünk fel az ajkakra, akkor egy bizonyos gátat hozunk létre, amely megakadályozza a nedvesség elvesztését.⠀

Hogyan kell használni?

Jól rázza fel az üveget, és cseppentsen 1-3 csepp olajat az ajkakra. Állítsa be az olaj mennyiségét az elérni kívánt hatás függvényében. Mikrokefével oszlassuk el az ajkakat. Ne felejtsen el rávilágítani az ügyfélre, és tartalmat hozzon létre.

Ha nem szeretnél fényes kiemeléseket és a folyékony üveg hatását a fotón, az olaj felvitele után finoman simogasd meg ajkaidat papírtörlővel. Az olaj felszívódik, csak csillogást hagy maga után, és gyöngyházfényű hatást kap.

Milyen színek vannak a fotóolajban?

A fotóolaj két színben kapható - arany és rózsaszín. A rózsaszín fotóolaj tökéletes a rózsaszín és a lila minden árnyalatához. Az aranyolaj sokoldalúbb. Az arany fotóolaj részeként kétféle csillogás létezik - arany és gyöngy, aminek köszönhetően az olaj aranyosan csillog a meleg ajkakon, a hideg ajkakon pedig gyöngyházfényt fog látni.

Mennyi ideig tart a fotóolaj?

A fotóolaj nagyon gazdaságos fogyasztású. Egy 33 ml-es palackban egy kényelmes funkcionális pipetta található, és csak 2-3 csepp olaj elegendő egy fényképhez.

A fotóolaj gyógyító szer?

A fotóolajban található hasznos olajok elősegítik a gyógyulást és felgyorsítják a regenerációt. Az eljárás után felhordva védőréteget hoz létre az ajkakon, amely megakadályozza a nedvesség elvesztését.

Mekkora a fotóolaj térfogata?

Térfogat - 33 ml.

Gyógyító krém SUPERKRÉM

Mi az a SUPERKRÉM?

Fertőtlenítő krém aktív összetevőkkel és vitamin komplexszel a sérült bőr gyógyítására. Gyulladáscsökkentő és bőrregeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, megakadályozza a fertőzések kialakulását és serkenti a bőrsejtek helyreállítását, miközben megőrzi a pigment eredeti árnyalatát.

Hogyan kell használni a SUPERKRÉMET?

⠀⠀

 • Tisztítsa meg a PM területet zöld szappanos oldattal vagy antibakteriális habbal, finoman szárítsa meg nem szőtt törlőkendővel vagy száraz vattakoronggal, és vigyen fel vékony réteg SUPERKRÉMET.⠀
 • Ismételje meg az eljárást szükség szerint, naponta legalább 2-szer.⠀
 • A 3-4. napon kéreg képződik, tartózkodni kell attól, hogy víz kerüljön a PM területre, folytassa a SUPERCREAM krém használatát, amíg teljesen le nem hámlik.⠀
 • Az újbóli pelyhesedés elkerülése érdekében használja a krémet további 1 hétig.

Mi a különbség a SUPERCREAM és a SUPERCREAM mini között?

A SUPERKRÉM egy nagy üveg gyógyító krém adagolóval. Általában a mesterek egy nagy változatot vásárolnak stúdióban való használatra, hogy az eljárás után azonnal gyógyító krémet alkalmazzanak az ügyfélre. A SUPER CREAM mini pedig egy kisebb változat az ügyfelek számára egy kényelmes, hermetikusan lezárt tégelyben, amely kényelmesen hordozható.

Melyek a SUPERKRÉM hatóanyagai?

 • A panthenol pantoténsavvá alakulva csökkenti az új sejtek képződésének idejét egy friss permanensben, felgyorsítva a gyógyulási folyamatot.⠀
 • Az antiszeptikumok között található, gátolják a baktériumok aktivitását.⠀
 • A SUPERCREAM-ben található porcsin csökkenti a viszketést és a gyógyító permanens égetését, véd a nem kívánt baktériumok és fertőzések ellen.⠀
 • A mentol enyhe hűsítő hatásának köszönhetően csökkenti a fájdalmat.⠀
 • Az antioxidánsok és egy vitamin komplex táplálják, hidratálják, védik az állandót az ultraibolya sugárzástól.⠀
 • A bisabolol csökkenti a bőrirritációt azáltal, hogy csökkenti a bőr gyulladáskeltő vegyületek szintjét

Mekkora a SUPERKRÉM?

Volume SUPERKRÉM - 30 ml; SZUPERKRÉM mini - 5 ml.

A SUPERKRÉM véd az UV sugarak ellen?

A SUPERKRÉM kis SPF faktorral rendelkezik, védi a PM zónát az UV sugaraktól, ami rendkívül fontos a színmegtartás szempontjából.

Peeling tekercs

Gyengéd tisztító. Igazi must-have minden PM mesternek!

Hiszen a munka eredménye nem csak a technikától, a pigmenttől és az utókezeléstől függ, hanem a forrástól is.

A peelingzselé ideális a bőr előkészítésére tartós sminkelés előtt, valamint mindennapi használatra:

 • gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket és a felesleges faggyút
 • nem sérti meg a bőrt a koptató részecskék hiánya miatt
 • javítja a mikrokeringést, beindítja a regenerációs folyamatot
 • kisimítja és hidratálja a bőrt

Hámozó tekercs szükséges, ha az ügyfél száraz, hámló bőrrel érkezik. A bőrradír megsértheti az ilyen bőrt, a hámlasztó tekercs pedig gyengéden puhítja és tisztítja, valamint eltávolítja az elhalt hámsejteket a készítményben lévő savak miatt.

Hogyan kell használni?

1. lépés: Távolítsa el a sminket a bőréről

2. lépés: Vigyen fel egy vékony réteg gélt

3. lépés: Masszírozza a bőrt körkörös mozdulatokkal néhány percig, amíg a jellegzetes orsók meg nem jelennek.

4. lépés: távolítsa el a maradék gélt, és folytassa az eljárással

Minden zónán használható a hámlasztó tekercs?

A peeling roll elsősorban az ajkak tisztítására szolgál, de szemöldökön is használható. A szemöldök területén történő használat után óvatosan távolítsa el a maradék gélt, és a munka megkezdése előtt alaposan tisztítsa meg a bőrt és a szőrszálakat.

Mekkora a hámozó tekercs térfogata?

Térfogat - 50 ml.

Sűrítő anyag

Mi az a sűrítő?

A sűrítőszer egy koncentrált glicerin, amely megegyezik a pigmentkészítményben lévő glicerinnel.

Mire való a sűrítő?

Sűrítőre van szükség, ha sűríteni akarjuk a pigmentet. Általában kézi technikával történő munkavégzéskor használják, hogy a pigment ne terjedjen szét a bőrön, és kényelmesebb legyen a munka.

Hogyan használjunk sűrítőt?

Adjunk hozzá néhány csepp sűrítőt a pigmentkupakhoz, és keverjük jól össze a pigmentet mixerrel homogén állagúra. Ellenőrizze, hogy a pigment sűrűsége megfelel-e Önnek. Ha nem, adjunk hozzá még sűrítőt. De ne feledje, hogy minél több sűrítőanyagot ad hozzá, annál jobban csökken a színezőanyag koncentrációja a pigmentben.

Milyen arányban kell a sűrítőt a pigmenthez adni?

Adjunk hozzá néhány csepp sűrítőt a pigmentkupakhoz, és keverjük jól össze a pigmentet mixerrel homogén állagúra. Ellenőrizze, hogy a pigment sűrűsége megfelel-e Önnek. Ha nem, adjunk hozzá még sűrítőt. De ne feledje, hogy minél több sűrítőanyagot ad hozzá, annál jobban csökken a színezőanyag koncentrációja a pigmentben.

Mekkora a sűrítő térfogata?

Térfogat - 12 ml.

Hígító

Mi az a hígító?

A hígító egy folyékony pigment alap, amelyet a pigment hígítására és a színezőanyag koncentrációjának csökkentésére terveztek.

Mire való a hígítószer?

Hígítóra több esetben van szükség:

 • ha a pigment besűrűsödött vagy kiszáradt
 • ha csökkenteni szeretné a festék koncentrációját, vagy akvarell hatást szeretne elérni

Hogyan használjunk hígítót?

Cseppentsünk néhány csepp hígítót a pigmentkupakba, és keverjük jól össze a pigmentet mixerrel homogén állagúra. Ellenőrizze, hogy elégedett-e a pigment konzisztenciájával. Ha nem, adjunk hozzá még hígítót. De ne feledje, hogy minél több hígabb anyagot ad hozzá, annál jobban csökken a színezőanyag koncentrációja a pigmentben.

Milyen arányban kell hozzáadni a hígítót a pigmenthez?

Cseppentsünk néhány csepp hígítót a pigmentkupakba, és keverjük jól össze a pigmentet mixerrel homogén állagúra. Ellenőrizze, hogy elégedett-e a pigment konzisztenciájával. Ha nem, adjunk hozzá még hígítót. De ne feledje, hogy minél több hígabb anyagot ad hozzá, annál jobban csökken a színezőanyag koncentrációja a pigmentben.

Mekkora a hígítószer térfogata?

Térfogat - 12 ml.

Fényes rózsaszín vazelin

Mi az a csillogó vazelin?

A Radiant Vaseline rózsaszín vazelin alapú krém D- és E-vitaminnal. PM-eljárás alatti és utáni használatra készült. Hidratálja, aktívan táplálja, védi a bőrt és felgyorsítja a regenerációt. Az eljárás után védőréteget hoz létre, amely megakadályozza a nedvesség elvesztését. A készítményben lévő vízben oldhatatlan csillogás nem torzítja el a permanens eredeti árnyalatát. És az édességek észrevétlen aromái minden ügyfelet meghódítanak.

Vazelint kell használni a PM eljárás alatt vagy után?

A vazelint a tartós sminkelés alatt és után is használhatja:

 • Az eljárás során vigyen fel vékony réteg vazelint a pm zónára. Ez csökkenti a súrlódást és a bőr traumáját, valamint megakadályozza a pigment szétterülését és kifröccsenését, ami további kényelmet biztosít az eljárás során. Szükség szerint vigyen fel vazelint.
 • Az eljárás után tisztítsa meg a bőrt a pigmenttől és az ichortól, majd vigyen fel vékony réteg vazelint a PM zónára. A készítményben található vitaminoknak köszönhetően a vazelin hidratálja, táplálja a bőrt és elősegíti a regenerációt. A vazelin egy további védőfóliát is létrehoz, amely megakadályozza a nedvesség elvesztését, ami nagyon fontos az eljárás után. Bőrápoló szerként vazelint is adhat az ügyfélnek.
 • A vazelint fotókhoz is használhatjuk, a kompozícióban lévő csillogás a lámpa fénye alatt megcsillan és egyedi fotókat kapunk.

Használható a vazelin bőrápoló szerként?

Igen tudsz. A vazelin táplálja, hidratálja a bőrt, elősegíti a regenerációt és megakadályozza a nedvességvesztést, megelőzve a túlszáradást.

A vazelinben lévő festék torzítja a színt?

A vazelinben lévő festék nem torzítja el a permanens eredeti árnyalatát.

Lehet-e csillogó vazelint kenni a sérült bőrre, nem lesz allergia?

A vazelin vízben oldhatatlan csillámot tartalmaz. Sérült bőrrel érintkezve nem reagál, ezért a PM eljárás alatt és után is biztonságosan használható.

Milyen illata van a vazelinnek?

A ragyogó vazelin enyhe, nem tolakodó édesség illatú.

Mekkora a vazelin térfogata?

Térfogat - 250 gr.

Vazelin fehér

 1. Mi az a vazelin?

A Classic Vaseline egy áttetsző vazelin alapú krém D- és E-vitaminnal. A PM-eljárás alatti és utáni használatra készült. Hidratálja, aktívan táplálja, védi a bőrt és felgyorsítja a regenerációt. Az eljárás után védőréteget hoz létre, amely megakadályozza a nedvesség elvesztését. A készítményben lévő vízben oldhatatlan csillogás nem torzítja el a permanens eredeti árnyalatát.

Vazelint kell használni a PM eljárás alatt vagy után?

A vazelint a tartós sminkelés alatt és után is használhatja:

 1. Az eljárás során vigyen fel vékony réteg vazelint a pm zónára. Ez csökkenti a súrlódást és a bőr traumáját, valamint megakadályozza a pigment szétterülését és kifröccsenését, ami további kényelmet biztosít az eljárás során. Szükség szerint vigyen fel vazelint.
 2. Az eljárás után tisztítsa meg a bőrt a pigmenttől és az ichortól, majd vigyen fel vékony réteg vazelint a PM zónára. A készítményben található vitaminoknak köszönhetően a vazelin hidratálja, táplálja a bőrt és elősegíti a regenerációt. A vazelin egy további védőfóliát is létrehoz, amely megakadályozza a nedvesség elvesztését, ami nagyon fontos az eljárás után. Bőrápoló szerként vazelint is adhat az ügyfélnek.

Használható a vazelin bőrápoló szerként?

Igen tudsz. A vazelin táplálja, hidratálja a bőrt, elősegíti a regenerációt és megakadályozza a nedvességvesztést, megelőzve a túlszáradást.

Milyen illata van a vazelinnek?

A fehér vazelin semleges illatú.

Mi a különbség a fehér vazelin és a pezsgő vazelin között?

A White Vaseline egy semleges illatú, klasszikus vazelin alapú áttetsző krém. A ragyogó vazelin finom rózsaszín árnyalatú, édeskés illatú és csillámos.

Mekkora a vazelin térfogata?

Térfogat - 250 gr.