Kővágó Brigitta - 

Szalon tulajdonos, PMU Master és PMU Oktató

2013-ban végeztem első sminktetováló tanfolyamomat  és azóta foglalkozok sminktetoválással, emellett kipróbáltam már mindent, amit a szépség szakmába ki lehetett. Van kozmetikus, hajhosszabbító, körmös, szempillaépítő végzettségem is, és némi fodrász tapasztalatom. Foglalkoztam mindegyikkel az évek során a szalonjaimba, de egyik se volt az igazi. A sminktetoválás mindig megmaradt nekem, amit a mai napig szeretek, de ez valószínűleg az új természetesebb technikáknak is köszönhető.  

Bevallom, a régi csík tetoválások elvették egy időre a kedvem a tetoválástól, mivel nem éreztem esztétikusnak. Talán ennek is köszönhető a kis kalandozásom a szépségszakmák között. 

Mikor megjelentek az új technikák és pigmentek, úgy éreztem, hogy igen, ezekkel a technikákkal már lehet szépet alkotni és teljesen elvarázsolt a sminktetoválás világa. 


Maximalista vagyok az élet minden területén, így a munkámban is!
Törekszem arra, hogy folyamatosan fejlődjek.

Folyamatosan képzem magam és a trendnek megfelelően követem az aktualitásokat.  

Részt vettem a legjobb hazai és külföldi oktatók tanfolyamain. 

Folyamatosan részt veszek  újabb és újabb tanfolyamokon, hogy minél inkább tökéletesíthessem a tudásomat.  Leginkább már csak a külföldi oktatókat részesítem előnybe tanulás céljából. Ezen belül is inkább az orosz és lengyel oktatókat, mert ők a szakma legjobbjaik.

A munkámhoz elengedhetetlenek a jó minőségű, szép fotók, ezért elvégeztem fotós tanfolyamot, valamint retusáló tanfolyamokat is.  Nagy hangsúlyt fektetek a munkámmal kapcsolatban, minden egyes kis részletére. Ez nincs másképp a tetoválások tervezése és berajzolásánál se. Precíz pontossággal, szimmetriával alkotom meg az új tetoválásodat. 


Imádok tanítani, szeretek segíteni a feltörekvő sminktetoválóknak.


2023. júniusba - Magyarországon megrendezett Wulop elődöntőn indultam két kategóriába. Ajak satírba első helyezést értem el, és  Szemöldök powder technikába második helyezést. 

2023. novemberében -  én fogom képviselni Magyarországot a Wulop nemzetközi versenyen ajak kategóriában, amit Törökországban rendeznek meg. 

2023. nyarán - Idén átköltöztünk új szalonunkba, ahova már két ügyes tanulómat is felvettem állandó sminktetoválónak, így hozzájuk is betudtok jelentkezni kedvezményesebb áron.