Hab érzékeny bőrre teafa kivonattal

Nincs raktáron Új

Antibakteriális hab teafa kivonattal.

A hab tökéletes a vékony, száraz bőr tulajdonosainak, gyengéden tisztítja a bőrt anélkül, hogy túlszárítaná, jó gyógyulást biztosít, és nem okoz allergiás reakciókat és irritációt (kivéve az összetevők egyéni intoleranciáját).
Egy kényelmes flakon habosítószer gazdaságos fogyasztást biztosít.
Űrtartalom: 150 ml


Összetétel:

tisztított víz, felületaktív anyag komplex, alkil-dimetil-benzilammónium-klorid 0,8%, zsálya és teafa természetes illóolajai, valamint egyéb funkcionális komponensek, a vizes oldat pH-ja 6,1 ± 0,5

6 900 Ft

Antibakteriális habszappan teafa kivonattal

Mi az a teafa antibakteriális habszappan?

Az antibakteriális habszappan teafa kivonattal univerzális gyógymód a bőr tisztítására a tartós sminkelés alatt és után. Zöld szappan oldat egy kényelmes palackban habosító szerrel. Megtisztítja a bőr pigmentjét az eljárás alatt és után, fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, enyhíti a sérült bőr duzzanatát és kipirosodását.

A fehér antibakteriális hab teafa kivonattal univerzális és bármilyen bőrtípusra alkalmas. De ez inkább a száraz és érzékeny bőrű ügyfelek számára lesz releváns. Az optimális összetétel, amely nem szárítja túl a bőrt, lágyabb, mint a klasszikus antibakteriális hab. Szemhéj munkára is alkalmas. A teafa kivonat a herpesz további megelőzése, amely nagyban megkönnyíti a gyógyulási folyamatot és megakadályozza a kiütések megjelenését.

Hogyan kell használni a habot?

Az eljárás során vigyen fel habot egy vattakorongra, szalvétára vagy papírtörlőre, és törölje le a bőrt. A habot közvetlenül a bőrre is felviheti, és a felesleges pigmenttel letörölheti a habot.

A bőr teljes tisztításához az eljárás után vigye fel a habot a tartós smink területére, és hagyja hatni 30 másodpercig. A hab szerkezetéből adódóan mintegy "kihúzza" a bőrbe eldugult pigmentfelesleget.

Minden területre alkalmas a hab?

Igen, bármilyen területen használhat teafa antibakteriális habot. De ez a hab különösen releváns lesz, ha életkorral összefüggő, érzékeny, vékony és száraz bőrrel, valamint a szemhéjakon dolgozik. Ennek a habnak az összetétele lágyabb és gyengédebb, a teafakivonat pedig a herpesz további megelőzése.

Mekkora a hab térfogata?

Antibakteriális szappanhab térfogata - 150 ml