Xion Mini

Előrendelés

Kompatibilis a legtöbb tápegységgel.

Súlya mindössze 87 gramm.

Repülőgép minőségű alumíniumból készült.

Erőteljes 6 W-os MotorBolt rendszer.

2,5 mm löket

RCA kábel nem tartozék

Még akkor is, ha szakmájának csúcsán jár, vagy csak most kezdi, a Xion Mini az a gép, amelyre szüksége van.
Az FK Irons első apró, tollszerű tartós sminkgépe, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy a művészek maximálisan kontrollálhassák munkájukat Korlátozások nélkül.
A Xion Mini egy praktikus és használatra kész Spectra xion gép 2,5 mm-es tűlökettel, amely készen áll minden bőrtípus kezelésére, közvetlenül a dobozból.
A Xion S leszármazottját, a Xion Minit szabadalmaztatott hajtómechanizmusunk hajtja, amely egyenletes erőt biztosít szinte vibráció nélkül.
Integrált "kattintható" markolatbeállító rendszerrel, amely lehetővé teszi a tű hosszának finomhangolását - minden pillanatban precízen, minden konfigurációt a helyén tartva.
Tápellátás szabványos RCA csatlakozóval.
A Xion Mini egy kompakt kütyü, amely az állandó sminkes karrierje minden készségszintjének megfelelő.
A karbantartást nem igénylő kialakítás lehetővé teszi, hogy több időt töltsön munkával és kevesebb időt a berendezés karbantartásával.
A Spektra Xion Mini Gunmetal kompatibilis a piacon található tápegységek többségével , és ez a válasz minden állandó sminkigényére.
A Xion Mini ergonomikus markolattal és soha nem látott teljes gépvezérléssel látja el a művészeket.
Ez a polírozott és eloxált markolat ellenáll a gőzsterilizálásnak, a hideg higiéniai megoldásoknak és az autoklávban való használatnak.
Míg a feszültség művészenként változik, ez a tartós sminkgép bizonyítottan működik körülbelül 5 voltos minimális feszültségen és 10 voltos maximális feszültségen.
Nyugodtan változtassa meg a feszültséget, hogy elérje a kívánt teljesítményt a választott tűkonfiguráció típusától vagy márkától függően.

Xion Mini

2,5 mm-es lökettel tervezve, minden bőrtípusra készen áll - a dobozból kivéve.

Könnyű, mindössze 87 gramm, a Darklab szabadalmaztatott motorja pedig egyenletes teljesítményt biztosít gyakorlatilag vibráció nélkül.

Kompakt és ergonomikus kialakítás, amely csökkenti a kéz fáradását

Beépített kattanó markolat-beállító rendszer a tűmélységhez

Darklab szabadalmaztatott motor gyakorlatilag vibráció nélkül

eGive és Siri hangvezérlési képességek a Darklab alkalmazáson keresztül vezeték nélküli megoldáson, az Airbolt Minien keresztül

Kompatibilis a szabványos membránpatronokkal

RCA csatlakozás

Variáció kiválasztása:

0 Ft