A FACE tanúsított termékek gyártója tartós sminktetováláshoz és microbladinghez.
A saját termékcsaládja több mint 25 féle terméket, valamint 33 egyedi árnyalatú pigmentet tartalmaz szemöldök, szemhéj és ajak sminkhez.

Gyártás Oroszország, Szentpétervár. 

A FACE pedig egy 46 szakemberből álló csapat, akik szerelmesek a munkájukba.
2019-ben a cég ISO tanúsítványt kapott, amely igazolja a gyártás és a szakemberek képzettségi szintjének nemzetközi szabványoknak való megfelelését.

Professzionális tartós smink termékcsalád fő büszkesége a pigmentek. A pigmentek szabadalmaztatott receptek alapján készülnek, amelyek minőségét és stabilitását több éves tesztelés igazolja, a biztonságot pedig az EAC, GOST R megfelelőségi nyilatkozatok és nemzetközi központok számos laboratóriumi vizsgálata igazolja.

  • A 2016-ban megnyílt cég kozmetikai termékek gyártására specializálódott, az egyik fejlesztési terület a tartós smink prémium pigmentjei volt.
  • Több éves fejlesztés során olyan kiváló minőségű és biztonságos termékcsaládot hoztak létre, amely sikeresen átment a nemzetközi központokban végzett vizsgálatokon, klinikai és laboratóriumi vizsgálatokon. A cég minden terméke teljes dokumentumcsomaggal, tanúsítvánnyal és nyilatkozattal rendelkezik.
  • 2019-ben megalakult a FACE márka - fényes, professzionális, divatos, azonnal megragadta kézművesek ezreinek szívét. Csak az első évben több mint 100 000 pigmentet és 50 000 márkájú fogyóeszközt szállítottak világszerte.
  • Az új Eu szabályozásnak is megfelel!
  • Reach kompatibilis
  • A pigmentek megfelelnek az Európai Bizottság (EU) a 1907/2006 (EK) rendelet (REACH) követelményeinek, 2020/878 rendelet II. melléklete szerint és a továbbiaknak:(EC) No. 1272/2008 [CLP], (EEC) No.793/93 , (EC) No. 1488/94, (EC) No 1223/2009

Mi a pigmentek összetétele?

A FACE márka két különböző összetételű pigmentsort tartalmaz: az alapvonalat és az organikus szerelem vonalat.

Mindkét vonal hibrid összetételű: szervetlen és szerves pigmenteket egyaránt tartalmaz. A vonalak közötti különbség csak a színezékek arányában van.

  • Az alapvonal egy szervetlen (ásványi) alapú hibrid. Vagyis a pigmentekben kétféle színezék található, de az összetétel nagy része ásványi anyag.
  • Az organikus szerelem vonal egy bio alapú hibrid, a kompozíciókban a szerves pigmentek dominálnak.

Mi a pigment folyékony alapja?

A pigment folyékony alapja: glicerin, víz, alkohol és varázsmogyoró kivonat. Az FACE pigmentek glicerin, víz-alkohol alapúak.

Mi a különbség az Organic Love és a Face alap pigmentjei között?

Először is beszéljünk a pigmentek száraz összetevőjéről, és nézzük meg, mi a különbség a szerves és szervetlen (ásványi) színezékek között.

A szerves maga nagyon világos és telített. Amikor szerves anyagokkal dolgozunk, minimális mennyiségű száraz porra lesz szükségünk egy bizonyos térfogatú folyadék színezéséhez, mivel a szerves anyagok vízben oldódó festékek. Ezért a szerves pigmentek könnyen és gyorsan berepülnek a bőrbe, és hosszú ideig ott maradnak.

Az ásványi (szervetlen) színezékekkel minden némileg más. Sokkal több száraz szervetlen porra lesz szükségünk azonos térfogatú folyadék színezéséhez. Mivel az ásványi anyagok nem oldódnak fel teljesen a folyadékban. Ennek megfelelően a tiszta ásványi anyagok nehezebben illeszthetők be a bőrbe, ugyanakkor gyorsan távoznak a bőrből.

A FACE termékcsaládban nincsenek tiszta ásványi anyagok vagy tiszta szerves anyagok. Minden pigmentünk hibrid, a vonalak közötti különbség csak a szerves és ásványi festékek arányában van.

Megtaláltuk az optimális színezékegyensúlyt, mellyel a mester optimálisan formázhat, jó gyógyulási maradékot kap, színváltozás nélkül.

Az alapvonal

Szervetlen (ásványi) alapú hibrid. Vagyis a pigmentekben kétféle színezék található, de az összetétel nagy része ásványi anyag. Az alapvonal gyorsabban lerakódik, mint a tiszta ásvány, így 50-60%-os maradékot ad. Idővel a bőr pigmentjei egyenletesen világosodnak, anélkül, hogy megváltoztatnák az árnyalatot.

Javasoljuk az alapvonal lefektetését rövid, szoros mozdulatokkal, nagy, 70-80%-os átfedéssel. Helyezze az ütéseket egymáshoz közel, több rétegben. Az ásványi bázisnak köszönhetően a pigmentek közepes maradékot adnak. Ezért a korrekció során meglehetősen könnyű a munkát az ideálisra hozni.

Az organikus szerelem vonal

Bio alapú hibrid, a kompozíciókban a szerves pigmentek dominálnak. Ezek a pigmentek nagyon gyorsan berepülnek a bőrbe, és nagy maradékanyagot adnak.

Organikus szerelem fektetésekor javasoljuk, hogy hosszú, széles mozdulatokkal fektessenek, és kellő levegővel dolgozzanak. Az organikus anyagok 70-90%-os maradékanyaggal gyógyulnak, ezért kevesebb réteggel dolgozzunk, így elkerüljük az ödémát.

A kezdőknek azt tanácsoljuk, hogy az alapvonalat részesítsék előnyben, mivel ezek a pigmentek "megbocsátják a hibákat". Ha hirtelen a mester hibát követett el, vagy rossz árnyalatot választott, akkor könnyebb lesz kijavítani vagy javítani. Az organikus szerelem vonalat tapasztalt sminktetoválóknak ajánljuk. Azoknak, akik tudnak szerves anyagokkal dolgozni, és bíznak tökéletes technikájukban. Mert az organikus szerelem által elkövetett hiba kijavítása a hibrid alapjait tekintve sokkal nehezebb lesz.

Mi a teendő, ha a pigment besűrűsödik?

Ha a pigment besűrűsödött, hígítóval állíthatja be a konzisztenciát. A hígítószer összetétele megegyezik a pigment folyékony bázisának összetételével.

Hogyan távolítják el őket?

A lézer egyenletesen, inverzió nélkül távolítja el a szemöldökpigmenteket, enyhe meleg árnyalaton keresztül.

Javasoljuk, hogy az ajakpigmenteket kémiai eltávolítóval távolítsa el, hogy elkerülje a színváltozást.

Kell-e korrektort adnom a pigmentekhez?

Az FACE pigmentekhez nincs szükség korrektorok hozzáadására, minden árnyalat előre kiegyensúlyozott.

Bővebben itt olvashatsz a FACE termékekről.


FACE Pigmentek

Ingyenesen kérhető színpaletta útmutatók