Szemöldök pigmentek

Ásványi Pigmentek:

Hibrid pigmentek:

    • Az új Eu szabályozásnak is megfelel!
    • Reach kompatibilis
    • A pigmentek megfelelnek az Európai Bizottság (EU) a 1907/2006 (EK) rendelet (REACH) követelményeinek, 2020/878 rendelet II. melléklete szerint és a továbbiaknak:(EC) No. 1272/2008 [CLP], (EEC) No.793/93 , (EC) No. 1488/94, (EC) No 1223/2009

Mi a FACE szemöldökpigmentek összetétele?

Az alappaletta FACE szemöldökpigmentjei szervetlen alapú hibridek. Szerves és szervetlen színezékeket egyaránt tartalmaznak. De az ásványok dominálnak.

Hogyan gyógyulnak a pigmentek, illetve fakulnak el?

Megfelelő formázással és jól megválasztott árnyalattal a pigmentek a maradék 50-60%-kal gyógyulnak. A hibrid összetételnek köszönhetően a pigmentek idővel egyenletesen kerülnek ki a bőrből anélkül, hogy nemkívánatos árnyalatokba kerülnének. Ne adjon színinverziót a lézeren. Egyenletesen lép ki a bőrből, lassan világosodik. Kb. 1-1,5 év alatt szinte nullára mennek.

Hogyan távolítják el őket lézerrel?

A hibrid összetételnek és a szerves és ásványi anyagok optimális arányának köszönhetően a szemöldökpigmentek színváltás nélkül, enyhe meleg árnyalaton keresztül távolíthatók el, egyenletesen világosodnak.

Kell-e korrektorokat hozzáadnom?

A pigmentek előre kiegyensúlyozottak, és nem igényelnek korrektorokat. Az árnyalat hőmérsékletének szabályozásához javasoljuk, hogy a szemöldök paletta árnyalatait keverje össze egymással. Ha az ügyfél nagyon hideg bőrű, akkor a keverékhez Brick Concealer-t is adhat.

A szemöldök pigmentek alkalmasak elfedésre?

A FACE Brow Pigments világos színminősítésre és a világos maradványok elfedésére alkalmas. Közepes egyenlegek fedezésére javasoljuk a tiszta korrektorok használatát, és sűrű egyenlegű kliensek eltávolítását.

A legnépszerűbb szemöldökpigmentek?

A paletta legnépszerűbb árnyalatai a dió, a fahéj és a mokka. A dió zöld alapon semleges alap, a fahéj piros alapon melegbarna, a mokka zöld alapon sötétbarna.

Ezzel a 3 árnyalattal a tarsolyodban szinte minden igényhez alkalmazkodhatsz az árnyalatok egymással való keverésével. Használjon diót és mokkát alapként, fahéjjal pedig felmelegítse a keveréket, ha hideg bőrön dolgozik. A tiszta fahéj használható vörös hajú ügyfelek számára.

Milyen árnyalatok alkalmasak meleg bőrre?

A színezés szabályai szerint a meleg bőrtónust hideg árnyalattal semlegesíthetjük és tökéletes barnát kaphatunk. Ennek megfelelően, ha a kliens bőre meleg, akkor hideg alapon árnyalatokra van szükségünk. A FACE palettán ezek a dió (zöld alap), a mokka (zöld alap) és az eszpresszó (annak ellenére, hogy az alap piros) a legtisztább formában használhatod a diót, a mokkát vagy az eszpresszót. Semleges bőrre a dió vagy a mokka tiszta formában is fektethető.

Milyen árnyalatok alkalmasak hideg bőrre?

A színszabályok szerint meleg árnyalattal semlegesíthetjük a bőr hideg aláfestését és tökéletes barnát kaphatunk. Itt a helyzet valamivel bonyolultabb, mint meleg bőrrel. A meleg árnyalatot nem kell a legtisztább formában vennünk, melegíthetjük keverékünket. Azt tanácsoljuk, hogy a keverék alapárnyalatát válassza ki, az ügyfél hajának természetes árnyalatától kezdve, majd melegítse fel fahéjjal. Használhat diót, fahéjat vagy mokkát

Hogyan kell felvinni a szemöldök pigmenteket?

A szemöldökpigmentek szervetlen alapú hibridek. Ezért a pigmenteket szorosan, rövid mozdulatokkal, egymáshoz közel kell elhelyezni, nagy átfedéssel - 70-80%. Optimális 2-3 menet.

Mennyi ideig maradnak a pigmentek a bőrben?

A szervetlen bázis miatt a pigmentek 1-1,5 év alatt szinte nullára mennek. Nem mennek át nem kívánt árnyalatokba, idővel egyenletesen világosodnak.

Hozzáadhatok szemhéjfestéket a szemöldök pigmentjeimhez, hogy sötétebbé tegyem őket?

Nem javasoljuk, hogy szemhéjpúdert adjon a szemöldök pigmentekhez, mivel a fő festéke fekete. Tiszta formájában idővel szürkéssé válik, és sokáig a bőrben marad. Ezért nem javasoljuk a szemöldök és a szemhéj árnyalatainak keverését, amikor a szemöldökön dolgozik. A sötétítéshez jobb az Espresso használata - a legsötétebb, leghidegebb barna a FACE palettáján.

Lehetséges szemöldök árnyalatokkal dolgozni a szemhéjakon?

A szemöldök árnyalatai a szemhéjakra dolgozhatók fel, hogy természetes és finom árnyékolást hozzanak létre.

A pigmentek alkalmasak microblading-re?

A FACE szemöldökpigmentek manuális technikákhoz alkalmasak. A pigmentek közepes konzisztenciájúak és használatra készek, de ha a vastagabb pigmenteket részesíti előnyben, javasoljuk sűrítő használatát.