Szemöldök tetoválásról

Kinek ajánlom?

  • Nem egyforma a szemöldököd?
  • Hiába próbálod visszanöveszteni, nem sikerül?
  • Kikopott a vége?
  • Vagy esetleg teljesen kikopott?
  • Egy sérülés következtében egy bizonyos részen nem nő szőr? /pl: heg/
  • Világos a színe, és te sötétebbet szeretnél?
  • Nem tetszik az íve?
  • Unod már, hogy minden reggel rajzolgatnod kell?

Sajnos sokaknak még mindig a fekete, szürke, eldeformált formájú szemöldök tetoválások jutnak eszükbe. Az igazság az, hogy MA MÁR A SMINKTETOVÁLÁSBAN IS TERMÉSZETESSÉG A DIVAT, bármely professzionálisan elkészített technikát is választod.


Microblading, Hyper-realisztikus

Az ultratermészetes szemöldök tetoválás. A titok abban rejlik, hogy ugyanolyan vékonyságú szálacskákat pigmentálunk, mint a vendég saját szőrszála, így sokszor még maga a vendég sem tudja megkülönböztetni, hogy melyik a saját és melyik a tetovált "szálacska". 
Fontos, hogy ezt a technikát csak tetoválatlan felületre készítjük. Ha még nem volt szemöldök tetoválásod, és nem szeretnél "műhatású" megjelenést, de szeretnéd, ha a szemöldököd szebb lenne, akkor ezt a technikát neked ajánljuk.


Powder Brows, Ombre, Soft Powder, Soft Ombre
Különböző powderezési technikák. A klasszikus szemöldök satírozás, újra gondolva, egy púderesebb változatban. Ez már egy picit karakteresebb szemöldök tetoválás, mégis természetes megoldás. Ha azt szereted mikor ki van emelve a szemöldököd, de irtózol a régi satírozott szemöldök tetoválásoktól, viszont mindennap rajzolod, akkor ez a megoldás lesz számodra a legjobb választás. A végeredmény olyan, mintha porral kihúztad volna.


Hibrid Soft Powder 
Itt két technikát alkalmazunk egy szemöldök tetováláson belül. A szemöldök elejére microszálacskákat húzunk, a vége pedig átmegy finom porhatásba. Így azt az eredményt érjük el, hogy a Powder Brows-tól egy lágyabb megjelenést kapunk, viszont a microszálas technikánál mégis picit karakteresebb az eredmény. 


Jó ha tudod...

Fontos tudnod, hogy a szálas és púderes technikák nem a tartósságról híresek, hanem a természetességről. Ahhoz, hogy egy szemöldök tetoválás természetes maradjon a szakembernek nagyon finoman kell a bőrbe pigmentáljon. Tartósságuk technikától, bőrtípustól és színtől függően 1-2 év. Ahhoz, hogy mindig szép legyen, frissítést igényelnek. Szalonunkban készült sminktetoválásokra frissítési kedvezményt biztosítunk,  az aktuális árainkból.

A frissen készült szemöldök tetoválások színe intenzív, sötétebb színű, mint amilyen majd gyógyult állapotban lesz. Kb. 5 napot kell a sötétebb színnel barátkoznunk, mert utána már halványabb lesz a megjelenése. A végleges szín kb. 20-30%-al lesz világosabban, mint friss állapotban.

Ahhoz, hogy a sminktetoválások szépen gyógyuljanak és kevés utómunkára legyen szükség a vendég közre működésére is szükség van. Fontos a megfelelő utasítások betartása, melyről szóban és írásban is tájékoztatjuk vendégeinket.